Van Oort Interieurs

Anta

Bij Anta zien ze licht als iets met vele doelen. Licht is niet alleen bedoeld voor het verlichten van je kamer. Licht kan je rust geven of juist wakker houden. Licht geeft je oriëntatie. Daarom vinden ze bij Anta, dat we lampen met respect en vakmanschap moeten benaderen en dus produceren. Bronnen van licht zijn in ons interieur de meest ruwe elementen. Dit is waar ze vanuit gaan bij Anta. Ook al staan de lampen niet de hele dag aan, toch moet de lamp een mooi element in je interieur zijn.

Anta afra vloerlamp 03
Anta afra vloerlamp 05
Anta afra vloerlamp 04

Licht, vormen en kwaliteit

Deze drie begrippen zijn bij Anta erg van belang. Iedere lamp spreekt voor zichzelf. Echter, bij ieder lamp zijn de drie bovenstaande begrippen wel terug te vinden. Bij Anta zijn de designers namelijk specifiek geselecteerd. Vakmensen met passie en grote precisie. Dit resulteert in lampen met goed licht, goede vormen en een goede kwaliteit. De collectie bestaat uit lampen met een grote diversiteit. Van minimalistische tafellampen, tot grotere lampen voor in uw interieur.

Ontwerpers

De lijst van ontwerpers is lang. Vele mensen hebben al een steentje bijgedragen aan de collectie. Een aantal designers die nu deel uit maken van het team zijn: Lars Dinter, Heinrich Fiedler, Carsten Gollnick, Rolf Heide, Siw Matzen, Torsten Neeland, Klaus Nolting, Frank Oehring, On Industriedesign, Andreas Ostwald, Fiedeler & Raasch en Jörg Zeidler.

Bent u benieuwd wat design verlichting van Anta voor uw interieur kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Oort Interieurs.