Van Oort Interieurs

Artifort

In 1890 vestigde Jules Wagemans zich in Maastricht als behanger en stoffeerder. Sinds die tijd is Artifort uitgegroeid tot een meubelfabriek. In deze meubelfabriek worden meubelen geproduceerd van een tijdloos design. Deze designs zijn van goede kwaliteit en zijn voor alle gelegenheden te gebruiken. Ze hechten hierbij veel waarde aan de vorm en de functie van het item.

Vakmanschap

Bij Artifort gaan ze voor meubelen die levenslang meegaan. Het geheim hiervan is dat ze gebruik maken van hoogwaardige materialen en vakmensen met verstand en passie voor het vak. Het vakmanschap vereist jarenlange ervaring en interne trainingen.

Bras Easy Chair
Gemini
Globus

Duurzaamheid en kwaliteit

De afgelopen jaren heeft Artifort niet alleen geïnvesteerd in nieuwe vormen en designs, maar ook in haar productiefaciliteit. Ze geloven bij Artifort in duurzaamheid bij het produceren van de meubelen. De kwaliteit van de meubelen is hoog en deze zullen daardoor meerdere generaties mee kunnen. Hierbij kunnen de zittingen en kussens echter wel worden vervangen. Deze kunnen tegenwoordig ook een stuk duurzamer gemaakt worden.

Ontwerpers

Bij Artifort staan ze voor tijdloos topdesign. Dit betekent topkwaliteit door topdesigners. Onder deze topdesigners horen onder andere:
• Pierre Paulin ontwerpt tijdloze meubelen die tot op de dag van vandaag modern en vooruitstrevend zijn.
• Studioilse stelt menselijke wensen en behoeften centraal bij alles wat ze doen.
• Michiel van der Kley ontwerpt met veel oog voor detail, waaraan volgens hem het object haar eigenheid ontleent.

Heeft u vragen over Artifort? Onze adviseurs staan klaar om u verder te helpen.