Van Oort Interieurs

Beek

Beek is gespecialiseerd in het produceren van glazen meubelen zoals salontafels, bijzettafels, eetkamertafels, sidetables en vitrinekasten.

Glas

Glas is voor Beek een van de belangrijkste materialen waar gebruik van wordt gemaakt. Het vormt de kern voor de Beek collectie. Bij het produceren van de salontafels wordt voornamelijk gebruik gemaakt van 19mm glas. Daarnaast ziet u ook keramisch gelakt glas, gelamineerd glas en dunnere glasdiktes voorbij komen bij de meubelen. De keuze van een glassoort voor een product wordt zorgvuldig gemaakt. Hierbij wordt gelet op de veiligheid, maar ook op de esthetische en praktische aspecten. Naast glas wordt bij Beek ook veel gebruik gemaakt van gepolijst aluminium.

Beek David concept tt sidetable 01
Beek S6 Salontafel brugmodel 02
Beek David concept tt showcase 01

Maatwerk

Iedere klant is anders. En iedere klant heeft een ander interieur. Omdat ze bij Beek vooraf natuurlijk niet weten in welk interieur de meubelen geplaatst zullen worden, zijn vrijwel alle modellen uit de Beek collectie op maat gemaakt en in diverse uitvoeringen leverbaar. Uw persoonlijke wensen staan daarbij centraal. Bij de ontwikkeling van de meubelen staat flexibiliteit dan ook voorop. U kunt keuzes maken over uw eigen nieuwe meubelen. Welke afmeting en vorm moeten ze hebben? En in welke kleur of met welke materialen zie ik ze het liefst?

Ontwerpers

Het team van Beek bestaat uit een aantal ontwerpers. Iedere ontwerper heeft zijn of haar eigen specialiteiten. Samen creëren ze op die manier de unieke meubelen uit de collectie. Hieronder worden een aantal ontwerpers kort geïntroduceerd:
• Gerard van den Berg geniet ervan om als ontwerper mooie dingen te bedenken en die vervolgens als vakkundig vormgever te concretiseren.
• Henk Vos zijn ontwerpen onderscheiden zich door hun eenvoudige, simpele vormen en strakke lijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Beek design meubels? Neem dan vrijblijvend contact op.