Van Oort Interieurs

Bert Plantagie

Bert Plantagie is in 2000 ontstaan uit Smits meubelen, waarvan de roots teruggaan tot 1958. Bert Plantagie is een Nederlands designmerk met een tijdloze collectie aan banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. De collectie bestaat uit eigentijdse meubelen met een begrijpelijk design, bereikbaar maatwerk en toepasbaar in ieder interieur. De focus ligt op het toepassen van de juiste materialen, het waarborgen van kwaliteit en gebruiksgemak en de mogelijkheid om ieder meubel uit de collectie aan uw persoonlijke wensen te laten voldoen.

Heeft u een vraag over Bert Plantagie?

Wij staan u graag te woord!

Make it yours

Bij Bert Plantagie laten ze de klanten graag meedenken. Ze luisteren naar de wensen van de klanten en geven hen de kans een persoonlijke touch te geven aan de stoelen van Bert Plantagie. U bepaalt hierdoor zelf hoe het model van uw keuze eruit komt te zien. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit stoelen met of zonder arm. Ook kunnen er keuzes gemaakt worden in stoffen, soorten leer, kleuren, onderstellen, zithoogtes, breedtes en flexibel verstelbare ruggen. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw stoel voldoet aan al uw wensen.

Bert Plantagie Groove 01
Plantagie Fuse bijzettafel 01
Plantagie Jodie 02

Materialen en onderhoud

Bij Bert Plantagie worden verschillende materialen met elkaar gecombineerd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld leer, stof, hout, keramiek en glas. De materialen die worden gebruikt zijn van goede kwaliteit. Dit resulteert in een herkenbare en eigentijdse collectie design meubelen. Ook is het zo dat uw meubel bij Bert Plantagie volledig met de hand wordt gemaakt. Hierdoor is er bij elk meubel sprake van een eigen identiteit en eigenheid.

Ontwerpers

Het team van Bert Plantagie bestaat uit een zevental ontwerpers. Thijs Smeets, Stefan Steenkist, Roderick Vos, Kees Marcelis, Just Meyer, Hans Daalder en Edwin van Sommeren dragen allemaal hun steentje bij aan de producten die bij Bert Plantagie worden geproduceerd.

Benieuwd wat de design meubels van Bert Plantagie voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom.