Van Oort Interieurs

Brand van Egmond

Bij Brand van Egmond gaat men uit van persoonlijkheid. De lampen vertegenwoordigen een artistiek design op basis van emotie en natuur. Er is vanaf het begin bewust gekozen voor de onafhankelijkheid van de ontwerpen. Ontwerpers zijn nooit afgeweken van hun werkwijze en zijn zelf altijd erg betrokken geweest bij de creatie van hun producten.

Brand & van Egmond crystal waters plaffoniere 1
Brand & van Egmond Hollywood kroonluchter ovaal glas 1
Brand & van Egmond hollywood wandlamp blok 1

Handgemaakt

Alle lampen worden met de hand gemaakt. Hierdoor zullen alle armaturen van elkaar verschillen. Stuk voor stuk, is geen enkel armatuur van Brand van Egmond zoals zijn voorganger. De lampen zijn stuk voor stuk een kunstobject. Deze stralen een artistieke vrijheid uit. Grof industrieel materiaalgebruik en subtiliteit van de emotie worden met elkaar gecombineerd. Dit is de kracht van Brand van Egmond.

Alle soorten en maten

De collectie bestaat uit lampen in alle soorten en maten. Van groot naar klein en van vloerlampen, tafellampen naar hanglampen. De lampen zijn goed met elkaar te combineren en zijn te leveren in verschillende kleuren. Ook is er bij Brand van Egmond sprake van maatwerk. Indien u een specifieke maat wenst, kan deze speciaal voor u op maat gemaakt worden.

Bent u benieuwd wat verlichting van Brand van Egmond voor uw interieur kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Oort Interieurs.