Van Oort Interieurs

Carpet Sign

Carpet Sign is door Carel Dieudonné opgericht in 1979. Het is een familiebedrijf dat nu al 2 generaties in de familie zit. Met hart en ziel wordt gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten en worden de grenzen van maakbaarheid opgezocht. De collectie van Carpet Sign bestaat uit een groot aanbod van karpetten, in allerlei verschillende stijlen, structuren, maten en kleuren.

‘Made in Holland’

Carpet Sign is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige karpetten in diverse poolhoogtes. Deze productie vindt volledig plaats in Nederland. Een team van vakmensen is elke dag gemotiveerd om nieuwe producten te ontwikkelen. Er wordt gezocht naar de perfecte combinatie tussen het gebruik maken van hightech machines en vakmanschap.

Duurzaamheid

Als textielbedrijf is Carpet Sign altijd op zoek naar duurzaam textiel. Ideeën worden gebundeld en bij elkaar gebracht, om zo tot duurzame oplossingen te komen. Het doel is het ontwikkelen van een zogenaamde ‘green paper’ die de mate van duurzaamheid van het product (er wordt bijvoorbeeld geverfd met plantenextract) én het productieproces (terugwinnen van energie etc.) weergeeft door middel van de icoontjes ‘organic, technical, re-use, certification en energy’.

Benieuwd naar de mogelijkheden van design vloerbekleding van Carpet Sign? Neem dan vrijblijvend contact op.