Van Oort Interieurs

Cor

Al vanaf 1955 gaat het bij Cor om meubelen in hun puurste vorm. Hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Cor zijn ook comfort en functionaliteit belangrijke begrippen. De kwaliteit van de meubels wordt gecreëerd door een belangrijk factor: bij Cor nemen ze vanaf de eerste schets de tijd om de meubels tot in detail zo optimaal en puur mogelijk te krijgen.

Wilt u een brochure aanvragen?

Laat het ons weten!

Cor Cordia 01
Cor Conseta 04
Cor Conseta 01

Duurzaamheid en technologie

Duurzaamheid staat bij Cor meubelen hoog in het vaandel. Al vanaf 1995 worden er ruwe materialen gebruikt die recyclebaar en dus milieuvriendelijk zijn. Er wordt ook elke keer opnieuw naar nieuwe middelen gezocht om het maken van de meubelen zo ecologisch mogelijk te laten verlopen en de CO2-uitstoot zo veel mogelijk te minimaliseren. Ook speelt technologie, zeker in de laatste jaren, een belangrijke rol bij productie van meubelen. Echter, bij Cor besteden ze ook veel aandacht aan vakmanschap. De meubelen worden door vakmensen geproduceerd en met de grootste zorg gemaakt. Doordat ze de tijd nemen, zal er geen enkel detail ontbreken. Dit resulteert in meubelen met een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Materialen

Doordat kwaliteit voorop staat bij Cor, wordt goed rekening gehouden met de keuze van de materialen. Om een optimale kwaliteit te waarborgen, zal ook het materiaal dat gekozen wordt, van hoge kwaliteit moeten zijn. Er wordt bij Cor gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals leer, hout, stoffen en metaal.

Ervaar het comfort van Cor in onze showroom.