Notice: Undefined index: mobile_body_enabled in /home/2160726432/web/wp-content/plugins/header-footer/plugin.php on line 68
Danskina karpetten | Design vloerbekleding | Van Oort Interieurs
Van Oort Interieurs

Danskina

In 1973 werd Danskina opgericht door Piet en Ina van Eijken. Bij Danskina wordt veel gebruik gemaakt van handwerk. Vakmanschap, detail en een hoge kwaliteit van materialen gaan samen met fris en innovatief design. Ze hebben bij Danskina gewerkt met veel getalenteerde designers en vakmensen. Door gebruik te maken van state-of-the-art productietechnieken en daarnaast traditionele methoden, produceren ze bij Danskina karpetten die levenslang meegaan. En dat is waar ze bij Danskina voor staan: het produceren van de fijnste en mooiste karpetten in de wereld.

Danskina Duotone karpet 02
Danskina Cork & Felt karpet 04
Danskina East karpet 01

Productiemethoden en materialen

Danskina staat bekend om zijn bijzondere productietechnieken. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van oude, vergeten productiemethoden.Karpetten geven het interieur karakter. Een karpet zorgt voor sfeer. Materiaal en kleur is heel erg belangrijkTijdens het productieproces wordt bij Danskina gebruik gemaakt van veel verschillende materialen. . Denk hierbij aan zuiver scheerwol, bamboe, polyester en katoen. Dit maakt de vloerkleden exclusief en geeft ze karakter. Verder is Danskina vooruitstrevend wat betreft kleuren en structuren. Eén ding is zeker: vakmanschap wordt gecombineerd met creativiteit. Dit resulteert in een hoge kwaliteit karpetten.

Ontwerpers

Vanaf begin af aan is Hella Jongerius ‘design director’. Ze wil het merk een nieuwe richting inbrengen, waarbij ze zich focust op het innovatief produceren en ontwerpen van creatieve tapijten. Verder versterken ontwerpers als Ulf Moritz, Studio Linse, Giulio Ridolfo en Christian Zuzunaga het team.

Benieuwd wat design vloerbekleding voor uw interieur kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.