Van Oort Interieurs

Delta Light

Delta Light is in 1989 opgericht door ontwerper Paul Ameloot. Sinds die tijd is Delta Light uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Ze staan hierbij bekend om een mix van sfeer en elegantie met daarnaast ook functionaliteit en design. Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten; bij Delta Light hebben ze producten, kennis en ervaring die aansluiten bij al uw behoeften en wensen.

Deltalight camus
Deltalight Pintor
Deltalight super

Wereldwijde activiteiten

De afgelopen jaren is Delta Light flink uitgegroeid. Vandaag de dag bieden ze wereldwijd in zo’n 120 landen hun diensten aan. Vele belangrijke designsteden als New York, Hong Kong, Miami, Milaan en Londen zijn daar ook onderdeel van. Overal ter wereld werkt het team van Delta Light aan het bieden van de beste oplossing. Echter: het ontwerpen, ontwikkelen, het maken van prototypes tot en met het produceren, verpakken en opslaan gebeurt allemaal in het Belgische hoofdkantoor van Delta Light.

Kwaliteit

Bij Delta Light zijn ze continu op zoek naar vernieuwingen voor het productieproces. Op deze manier streven ze altijd naar een goede kwaliteit van de producten die ze leveren. Hierbij geldt ook dat ze uitgebreide opleidingsprogramma’s hebben waarbij verlichtingsdeskundigen de nieuwste installatiemethodes, industriële trends en productieontwikkelingen demonstreren. Hierdoor blijven ze bij Delta Light altijd op de hoogte.

Verlichting geeft sfeer aan uw interieur! Benieuwd naar de mogelijkheden van design verlichtng van DeltaLight? Neem dan vrijblijvend contact op.