Van Oort Interieurs

DeSede

DeSede vond zijn oorsprong in een kleine werkplaats in het dorpje Klingnau in Zwitserland. De vakmannen daar, wilden het beste leer verwerken in zitmeubilair. Jarenlange ervaring zorgde ervoor dat dit doel uiteindelijk is behaald. Momenteel is DeSede een bedrijf met 120 werknemers en exporteert het product naar meer dan 40 landen. Bij DeSede staan de klanten, het leer en de goede kwaliteit voorop.

Heeft u een vraag over DeSede?

Wij staan u graag te woord!

Leer

Leer is erg belangrijk bij DeSede. Het is een echte fascinatie en er wordt veel met het materiaal gewerkt. Kwaliteit is hierbij erg van belang. Bij DeSede wordt gebruik gemaakt van de beste leersoorten.

Desede 0276 bank 02
Desede 51 DS fauteuil 02
Desede 0247 DS zitcombinatie 01

Filosofie

Bij DeSede willen ze klanten zich thuis laten voelen. Ze willen inspirerende en betekenisvolle producten maken die de mensen aanspreken. De ruimtes zo weten te vullen met meubilair, dat mensen zich fijn voelen en in rust kunnen leven. Door vakmanschap en het gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen, willen ze dat gevoel meegeven aan hun klanten. Bij DeSede is er geen plaats voor middelmatigheid. Voor excelleren daarentegen wel. Ze streven niet naar middelmatigheid maar naar het zich onderscheiden van anderen.

Ontwerpers

Alle ontwerpers van DeSede proberen de filosofie van het merk na te streven. Mensen aanspreken met de inspirerende en betekenisvolle meubels die ze maken. Het team van DeSede is groot, hieronder is een aantal van de ontwerpers te vinden:
• Antonella Scarpitta is altijd op zoek naar eenvoud en een puurheid in haar meubelen.
• Franz Romero is hoofdzakelijk geïnteresseerd in creatief flexibele constructies.
• Thomas Althaus combineert functionaliteit met simpliciteit, waarbij hij altijd probeert met een nieuwe blik te kijken naar materialen en methodes.
• Werner Aisslinger staat voor experimenteel design, waarbij hij materialen op een innovatieve manier probeert te gebruiken.

Ervaar het comfort van DeSede in onze showroom.