Van Oort Interieurs

Design on Stock

Bij Design on Stock worden de meubelen gemaakt vanuit liefde en passie voor het vak. De meubelen van Design on Stock worden ontworpen door zeven Nederlandse ontwerpers met ieder hun eigen specialiteit. Samen zorgen ze voor unieke designmeubelen. Alle meubelen worden in Nederland geproduceerd en krijgen daarom de kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’.

Heeft u een vraag over Design on Stock?

Wij staan u graag te woord!

Unieke service en snelle levering

Design on Stock biedt u topdesign tegen een snelle levering en een unieke service. Bij Design on Stock snappen ze dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwe meubelen. Een levertijd van drie maanden of langer zult u dan ook niet tegenkomen. Bij Design on Stock wordt er voor gezorgd dat uw nieuwe meubelen binnen een paar weken bij u in huis staan. En bent u toch niet helemaal tevreden? Dan biedt Design on Stock u de service om uw meubelen te ruilen. Een definitieve beslissing maken is namelijk bijzonder lastig.

Detail en materialen

Bij Design on Stock staat oog voor detail centraal. Alle keuzes die worden gemaakt zijn gericht op het laten kloppen van alle details. Hierdoor wordt namelijk een tijdloos meubel gecreëerd waar u jarenlang plezier van zult hebben. Het laten kloppen van elk detail wordt onder andere bereikt door gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen. De bekleding bepaalt namelijk de uitstraling van het meubel. Design on Stock heeft ervoor gezorgd dat het over stoffen en leersoorten beschikt voor alle uiteenlopende woonsituaties.

Ontwerpers

Zoals al eerder vermeld, bestaat het ontwerpteam van Design on Stock uit zeven Nederlandse ontwerpers. Ieder met eigen specialiteiten. Dit zijn de ontwerpers:
• Roderick Vos heeft een frisse en vernieuwende blik op de branche. Het gaat bij hem om de passie die hij heeft voor het vak.
• Gerard van den Berg vindt het belangrijk om bij het ontwerpen zuiver te blijven denken. Hij focust op het basisidee en vermijdt de neiging om dat te gaan versieren en compliceren.
• Marike Andeweg gaat bij het ontwerpen uit van de basisbegrippen zuiverheid en bruikbaarheid. Dit resulteert in echte eye-catchers, die moeiteloos integreren in hun omgeving.
• Gijs Papavoine is een industrieel ontwerper die de uitdaging aangaat om het begrip ‘betaalbaar design’ meerwaarde te geven.
• Edward van Vliet staat erom bekend dat hij zijn ontwerpen combineert met 2-dimensionale patronen, prints en grafische elementen.
• Studio Foorumi is een designplatform waar talent ideeën kan pitchen.
• Frederik Roijé is een ontwerper waarbij het controversiële, de verrassing, een belangrijke rol speelt in zijn designs.

Kom de meubels van Design on Stock zelf ervaren in onze showroom.