Van Oort Interieurs

Diesel by Foscarini

Sinds 1981 staat Foscarini bekend om prachtige lampen met veel creativiteit en kwaliteit. Iedere lamp heeft een eigen, uniek verhaal. Verder zijn ze bij Foscarini altijd een wereld van materialen en oplossingen aan het onderzoeken en ontdekken. Gespecialiseerd in mondgeblazen ontwerpen, maar ook in ontwerpen van kunststof en natuurlijke materialen. In 2009 tekende het merk Foscarini een contract met Diesel. Dit gaf Foscarini de kans om nieuwe stijlen en trends te gaan ontdekken. Dit alles leidde tot de collectie: ‘Diesel with Foscarini’.

Diesel with Foscarini rock-sospensione
Diesel with Foscarini glas-sospensione
Diesel with Foscarini cage-sospensione

Diesel with Foscarini

De ‘Diesel with Foscarini’ collectie laat veel verschillende stijlen aan bod komen. Van rock tot pop en van industrieel tot vintage. De collectie bestaat uit ruim 40 verschillende modellen lampen. Ze maken hierbij gebruik van veel verschillende vormen en materialen, maar proberen altijd de sterke persoonlijkheid van Diesel naar voren te laten komen.

 Diesel

Naast de collectie met Foscarini, is Diesel een op zichzelf staand merk. Ze proberen altijd hun filosofie na te streven: het overbrengen van passie, individualiteit en zelfexpressie. Het is een internationaal lifestyle bedrijf, dat wereldwijd vele producten op de markt zet.

Bent u benieuwd wat verlichting van Diesel with Foscarini voor uw interieur kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Oort Interieurs.