Van Oort Interieurs

EYYE

EYYE believe we haven’t met

De designklassiekers ken je. Je waardeert ze om hun tijdloze vormen, hun comfort, vakmanschap en vooruit, om hun status. Ze maken een interieur compleet. Dat is waar. Maar maken ze jouw interieur ook bijzonder? Onderscheidend? Als het iets vooruitstrevender mag zijn, maar zeker zo waardevol, kijk dan eens naar EYYE: een nieuw platform voor Dutch Design.

EYYE geeft Nederlandse ontwerpers de kans hun droom waar te maken: het creëren van de klassiekers van de toekomst. Innovatieve meubels met een eigentijdse look, design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich onderscheidt van de massa.

Op deze website presenteren we vol trots onze eerste collectie: stoelen, banken en woonaccessoires waarmee het heel makkelijk wordt je interieur te veranderen wanneer jij daar zin in hebt. Mooi, modulair en multifunctioneel.

EYYE promise

… kansen voor nieuw talent
Wij bieden jonge designers de mogelijkheid de klassiekers van de toekomst te ontwerpen.

…de hoogste kwaliteit
EYYE is onderdeel van Dutch Quality Group, waardoor je verzekerd bent van een meubel dat gemaakt is met de beste materialen en modernste technieken.

…een aantrekkelijke prijs
Omdat de collectie ‘lean & mean’ in eigen land wordt geproduceerd, komt dat niet alleen het milieu ten goede, ook kunnen we daardoor de prijzen heel vriendelijk houden.

…jouw meubels snel in huis
Gemaakt naar wens, geleverd binnen enkele weken.

…flexibiliteit
Ben je bij levering niet helemaal tevreden over je keuze, dan is ruilen mogelijk.

…gegarandeerd Made in Holland
Alle meubels en accessoires worden in Nederland ontworpen én geproduceerd.

EYYE. Het nieuwe merk van Dutch Quality Group

Benieuwd naar de mogelijkheden van design meubels van EYYE? Neem dan vrijblijvend contact op.