Van Oort Interieurs

Fatboy

Fatboy is een merk dat in 2002 in Nederland werd geïntroduceerd. Bij Fatboy produceren ze grootse, oersterke, ironische en onmisbare producten. Ieder van deze producten is verrassend en verkrijgbaar in vele frisse prints en kleuren. Dit jonge en frisse merk zie je veel terug in ons dagelijks leven. De bekende zitzakken spot je dagelijks. Maar ook de nieuwe producten zoals de ‘Lamzac’ is een echte must geworden.

fatboy lamzac
fatbook_pool
fatbook light 2

Collectie

Fatboy staat bekend om haar zitzakken. Deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, kleuren en prints. Ze hebben altijd frisse en innovatieve ontwerpen. Kort geleden hebben ze de collectie uitgebreid met de ‘Lamzac’. Dit is een nieuw soort zitzak/ligzak die u in enkele seconden met lucht kunt vullen. De lucht kunt u er ook gemakkelijk weer uithalen, zodat u uw Lamzac goed met u mee kunt nemen. Naast de zitzakken van Fatboy, bestaat de collectie ook uit onder andere verlichting en outdoor producten. Deze producten zijn naast heel comfortable ook een echte must voor je interieur.

 

Out of the box

Fatboy is een merk, waarbij ze graag ‘out of the box’ denken. Ze proberen al sinds 2002 vernieuwend te zijn en met nieuwe en verrassende producten te komen. Hierbij proberen ze ook steeds meer mensen te bereiken. Zo verkoopt Fatboy momenteel al producten in vijftig verschillende landen. Als het aan hen ligt, worden dit er nog veel meer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Fatboy? Bezoek dan eens onze showroom