Van Oort Interieurs

Fischbacher

In 1803 is Fischbacher opgezet door Christian Fischbacher, in het dorp St. Peterzell in het oosten van Zwitserland. Nu, al die jaren later, is het bedrijf uitgegroeid tot een groot textielbedrijf. De producten van Fischbacher worden geproduceerd met passie, oog voor detail, een hoge kwaliteit aan materialen en het altijd proberen toe te passen van innovatieve ideeën en technieken. Meubelen, tapijten, beddengoed en accessoires, gemaakt voor luxe interieurs met een eigen personaliteit.

Fischbar Sfeerfoto's 03
Fischbar sfeerfoto's 06
Fischbar sfeerfoto's 08

Filosofie

Bij Fischbacher proberen ze altijd te innoveren. Het bedenken van nieuwe ideeën, het gebruiken van nieuwe materialen en het creëren van nieuwe, unieke producten. Echter, al deze producten hebben ook iets gemeen met elkaar: de hoge kwaliteit. Kwaliteit in de materialen die worden gebruikt, kwaliteit in het design en oog voor detail. Hierbij staan een aantal kernbegrippen centraal:
• ‘Transitional’: het team van Fischbacher bestaat uit experts met passie voor het vak. Designers laten zich inspireren door de rijke Europese tradities, wat betreft textiel, design en productie.
• ‘Relaxed Elegance’: de producten van Fischbacher staan bekend om de comfortabele producten die worden gemaakt. Dit in combinatie met het toch elegante uiterlijk.
• Innovatie: bij Fischbacher streven ze naar het wereldwijd introduceren van nieuwe ideeën, materialen en designs.

Echt familiebedrijf

Fischbacher is al sinds 1819 in de handen van dezelfde familie. De passie van en kennis over textiel is al zes generaties terug te vinden in de producten die ze bij Fischbacher maken. Elke generatie heeft hierbij zijn eigen ideeën gehad en heeft een eigen deel geleverd aan wat het bedrijf nu is.

Benieuwd naar de stoffen van Fischbacher? Bezoek dan eens onze showroom.