Van Oort Interieurs

Flos

Flos is een Italiaans familiebedrijf dat is opgericht in 1962. Ruim 50 jaar lang produceren ze bij Flos al lampen. Met deze lampen willen ze een stukje helderheid creëren in ieder interieur. Ze vinden bij Flos namelijk dat licht nieuwe ideeën kan uitlokken en emoties kan oproepen. Bij Flos werken ze samen met de beste designers. Ook geven ze volop kansen aan nieuw design talent.

Flos all light closed wandlamp 02
Flos all light closed wandlamp 03
Flos ara tafellamp 03

Grote keuze

Bij Flos is keuze uit veel verschillende soorten lampen. Hanglampen, vloerlampen, tafellampen, kroonluchters, wandlampen en plafondlampen; je vindt ze bij Flos in alle soorten en maten. Bij het produceren van deze grote collectie lampen, zijn ze altijd bezig met nieuwe materialen en innoverende productietechnieken. Op deze manier probeert het merk altijd te verrassen met haar ontwerpen. Ondanks de verrassende collectie, hebben de lampen ook iets met elkaar gemeen. Vrijwel iedere lamp zit namelijk boordevol met nieuwe technieken en bij Flos schuwen ze er niet van om deze technieken te laten doorschemeren in het ontwerp.

Ontwerpers

Een aantal van de ontwerpers van Flos:
• Ronan & Erwan Bouroullec, die al meer dan 20 jaar samenwerken.
• Ron Gilad zoekt een goede balans tussen abstractheid en functionaliteit.
• Philippe Starck vindt dat zijn creaties altijd het leven van zo veel mogelijk mensen moeten verbeteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van design verlichting van Flos? Wij laten u graag alle mogelijkheden zien in onze showroom.