Van Oort Interieurs

FSM

Bij FSM, ook wel bekend als Frank Sitzmöbel, willen ze graag dat u lange tijd gelukkig en tevreden bent met de meubelen die u aanschaft. Ze zijn gefocust op het leveren van design, comfort en kwaliteit. Op deze manier willen ze zorgen voor een lange levensduur. Bij FSM worden moderne banken geproduceerd met een hoog zitcomfort. Dit gebeurt in de productievestiging van de moedermaatschappij DeSede in Zwitserland.

Filosofie FSM

Niet groot, maar correct. Dit is het principe bij FSM. Niet te veel willen, maar vasthouden aan het wezenlijke. Bij FSM worden meubelen geproduceerd die er niet alleen mooi uitzien, maar die ook een goed zitcomfort leveren. Dat is tenslotte waar het bij zitmeubelen grotendeels om gaat. En hoewel ze bij de productie vasthouden aan die comfort, is innovatie toch ook van groot belang. Bij FSM proberen ze te blijven innoveren om er op die manier voor te zorgen dat het zitcomfort en de uitstraling van de meubelen optimaal blijft.

FSM pavo fauteuil 03
FSM claro 2 zitsbank 03
FSM sesam bank 02

Milieu

Het doel van FSM is het zo ecologisch mogelijk produceren van meubelen. Ze zorgen voor een continue verbetering van de productieprocessen, om op die manier het milieu te beschermen. Zo wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van materialen die recyclebaar zijn. Ook zorgen ze er bij de productie voor, dat zo veel mogelijk onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden.

Ontwerpers

• Georg Appeltshauser richt zich op het ontwerp en de vorming van functionele, gebruiksvriendelijke meubelen.
• Braun & Maniatis ontwikkelen nieuwe zitconcepten voor beklede meubelen.
• Markus Hartmann wijdt zich aan zijn creatieve kant om het meubellandschap van het veeleisende home-interieur met goede designs aan te blijven sporen.

Ervaar het comfort van FSM in onze showroom.