Van Oort Interieurs

Giorgetti

Giorgetti is een bedrijf dat in 1898 is opgericht door Luigi Giorgetti. Al ruim 100 jaar produceert Giorgetti dus al haar unieke en originele producten. Bij die producten staan hoge kwaliteit, originaliteit en oog voor detail voorop. Het een typisch Italiaans merk, waar design en kwaliteit samen komen. De mooiste designs worden gecombineerd met de mooiste stoffen.

Gioretta norah_001
Giorgetti Poltrone 1
Gioretta _branca_01

Materialen en kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen, werken ze met goede materialen. Omdat ze veel natuurlijke materialen gebruiken, kunnen er in de producten ooit kleine verschillen zijn in kleur of structuur. Hierdoor krijgt ieder product een eigen, unieke uitstraling. Dit is waar ze naar op zoek zijn bij Giorgetti. De materialen die worden gebruikt, ondergaan wel altijd enkele testen om te kijken of ze voldoen aan de kwaliteitseisen. Ook als het product af is, zal het nog een test ondergaan.

 

De passie van Giorgetti

Fashion en design bij Giorgetti worden gevoed door dezelfde drijfveer: de passie voor het creëren en maken van producten. Alle mensen die bij Giorgetti werken, hebben diezelfde passie. Ze dragen allemaal hun steentje bij aan het produceren van de originele en unieke meubelen.

Ervaar het comfort van Giorgetti in onze showroom