Van Oort Interieurs

Harvink

Een adembenemend design en een perfect zitcomfort. Bij Harvink hoef je tussen deze twee begrippen nooit te kiezen. Bij Harvink gaat het namelijk om het combineren van de perfecte comfort en schoonheid. Nieuwe ontwerpen worden uitgebreid getest en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen. Dit alles zorgt voor jarenlang zitcomfort!

Helemaal Nederlands

De gehele collectie van Harvink is geproduceerd in Nederland. Dit gebeurt in samenwerking met de beste meubelontwerpers en toeleveranciers. Zelfs alle materialen worden verkregen uit eigen land. Van ontwerpproces tot levering, alles wordt in de gaten gehouden, om de kwaliteit zo goed mogelijk te bewaken.

duck-02
splinter-01
decor-01-detail

Herkenbaarheid

De meubels van Harvink zijn erg herkenbaar aan hun eigenzinnigheid, zichtbare frame en afritsbare hoezen. Het frame is bij Harvink vaak aan de buitenkant geplaatst. Dit zorgt voor unieke meubelen, waarbij u precies ziet hoe het meubel in elkaar zit. Daarnaast wordt bij Harvink vaak gebruik gemaakt van afritsbare bekleding. Je kunt de hoezen laten reinigen, of natuurlijk kiezen voor een compleet nieuwe hoes. Op deze manier creëert u op een eenvoudige manier, een hele nieuwe look.

Ontwerpers

Om tot de unieke designs van Harvink te komen, wordt nauw samengewerkt met de beste topontwerpers zoals Martin Haksteen en Thijs Smeets. Topontwerpers met wereldwijd een goede naam.

Wilt u de unieke meubelen van Harvink met eigen ogen bewonderen? Kom dan nu langs in onze showroom, of neem contact op voor meer informatie.