Van Oort Interieurs

Jori

In 1963 richtte Juan Jorian in het West-Vlaamse Wervik een bedrijf op genaamd Jori. Hij wilde ‘eigentijdse zitmeubelen’ ontwerpen en produceren. De afgelopen jaren heeft Jori zich gespecialiseerd in zitmeubelen, die een perfecte combinatie zijn van exclusief design, optimaal comfort en een hoge kwaliteit. Momenteel telt Jori 170 werknemers en wereldwijd exporteert het naar bijna 30 landen.

Heeft u een vraag over Jori?

Wij staan u graag te woord!

Missie en concept

De missie van het bedrijf bestaat uit vijf basisprincipes:
1. Your. U bent degene die zich comfortabel moet voelen bij het meubel dat u koopt. De meubels van Jori zijn bedacht met dat als idee.
2. Innovatie. Bij Jori wordt continu gezocht naar nieuwe en goede ideeën om u optimaal zitcomfort te geven.
3. Partner. Het staat op de eerste plaats, dat u zich als klant fijn voelt bij de meubels. Bij Jori zullen ze er alles aan doen om dat te bereiken.
4. High-class. Jori levert meubels van goede kwaliteit.
5. Seating. Bij Jori proberen ze een zo uitgebreid mogelijke collectie aan zitmeubilair te ontwikkelen om er voor te zorgen dat iedereen een item kan vinden dat past bij zijn of haar persoonlijke wensen en behoeften.

Jori Longueville 02
Jori Espalda 02
Jori Lady 01

Comfort en kwaliteit

Bij Jori is comfort ontzettend belangrijk. Het optimale zitcomfort wordt onder andere bepaald door de vorm en het materiaal. Daarom wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen en professionele fabricage. De materialen die onder andere worden gebruikt zijn: hout, metaal, stoffen en leder.

Ontwerpers

Bij Jori hebben ze een team van ontwerpers samengesteld, die de filosofie van het merk in al hun ontwerpen meeneemt. Het creëren van comfortabele zitmeubelen met een perfecte afwerking. Ze werken ze al jarenlang samen met dezelfde mensen en ontwerpers:
• Christophe Giraud is altijd op zoek naar een juiste balans tussen vorm, functie, ruimte en materiaal.
• Cuno Frommherz kenmerkt zijn ontwerpen door een rustgevende ruimtedimensie.
• David Fox staat voor eenvoudige vormgeving met oog voor evenwicht en verfijning.
• Hugo de ruiter staat voor zinvolle vernieuwingen die dynamiek aanreiken in vorm en gebruik.
• Jean-Pierre Audebert is een Franse interieurarchitect die aan de top staat van Franse ontwerpers op het gebied van interieur en architectuur.
• Pocci+Dondoli vindt dat design een uitdrukking moet zijn van schoonheid, harmonie en vrijheid.
• Verhaert New Products & Services is een innovatiecentrum dat vernieuwende producten en systemen ontwikkelt voor verschillende sectoren.

Kom de meubels van Jori zelf ervaren in onze showroom.