Van Oort Interieurs

Kendix

Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. Bij Kendix zijn ze altijd al origineel geweest met creëren en inspireren. De esthetiek is daarbij erg van belang. Maar waar laten ze zich bij Kendix nou door inspireren? Actuele ontwikkelingen in architectuur, cultuur, design en kunst zijn de basis voor ideevorming of het produceren van producten. Deze producten worden bij Kendix van begin af aan gemaakt door vakmensen met een visie en goed oog voor detail. Ze maken namelijk producten voor mensen die schoonheid en kwaliteit waarderen.

Kendix
Kendix sfeerfoto 02
Kendix sfeerfoto 03

Materialen

Het gebruik van materialen, kleur en vakverdeling zijn van belang bij het bepalen van een goed modern wooncomfort. Ook het spelen van licht is hier een aspect van. Bij Kendix vinden ze het daarom van belang dat de materialen en kleuren worden ervaren. In de collectie is te zien dat er daarbij ook gebruik wordt gemaakt van veel verschillende soorten materialen en stoffen. Zo bestaat de collectie uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren.

Ontwerpwerk

Het hele productieproces is in handen van het ontwerpteam met ontwerpers die in eigen huis ontwerpen en ontwikkelen. Denk hierbij aan het eerste concept, visie, weven, schetsen, ontwerpen en de uiteindelijk dessins. Van de kleinste details tot het omzetten van productietechnieken en de totale collectie.

Bent u benieuwd wat raambekleding van Kendix voor uw interieur kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Oort Interieurs.