Van Oort Interieurs

Lavital

Zo’n 25 jaar geleden is Lavital opgericht door Frans Segers. Al die jaren al, is duurzaam ondernemen zijn passie. Na veel onderzoek ontwikkelde hij een methode voor het ambachtelijk produceren van natuurlijk slapen op matrassen en bedden mét natuurlijke materialen. Hiermee werd Lavital de eerste duurzame, 100% natuurlijke, beddenfabrikant in Nederland.

Wilt u een brochure aanvragen?

Laat het ons weten!

Lavital bed
lavital bed 2
Lavtial 4

Natuurlijk slapen

Tegenwoordig besteden veel mensen aandacht aan biologisch en gezond eten en nieuwe kleding. Maar weinig mensen vragen zich echter af, welke invloed liggen op een bepaald matras heeft op je lichaam. Bij Lavital doen ze dit wel. Ze willen zorgen voor een optimaal matras, waarop u van een goede nachtrust kan genieten. Het materiaalgebruik is hierbij erg van belang. Ze zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Wat ze hiermee willen creëren? Natuurlijk slapen: het slaapt beter, u rust beter uit en uw matras is duurzaam.

Duurzaam, kwaliteit en milieubewust

Alle producten bij Lavital worden met de hand gemaakt. Al jaren proberen ze bij Lavital dan ook zo duurzaam mogelijk te produceren en ondernemen. Bij deze productie worden ook natuurlijke materialen gebruikt. Denk hierbij aan materialen als paardenhaar, katoen, wol, vlas en kameelwol. Deze natuurlijke materialen worden gebruikt omdat ze praktisch onverslijtbaar zijn, bijdragen aan een perfect bedklimaat en zorgen voor optimale ventilatie. Zo kunt u altijd comfortabel slapen: warm in de winter, koel in de zomer.

Ook nieuwsgierig naar natuurlijk slaapcomfort? Kom de bedden van Lavital zelf ervaren in onze showroom