Van Oort Interieurs

Leolux

Bij Leolux staan de begrippen comfortabel en kwaliteit altijd voorop. Het team van internationale ontwerpers en ervaren vakmensen werkt iedere dag hard aan een veelzijdige design collectie.

Veelzijdigheid

Leolux biedt een brede keuze in designmeubelen, met een uitgebreide variatie en keuze in verschillende stijlen. Van modern tot avant-garde. Van royaal tot gestileerd, maar altijd met hoge kwaliteit. En niet alleen zitmeubelen, maar ook bijzettafels, salontafels, eetkamertafels, eetkamerstoelen en karpetten zijn aan de veelzijdige collectie toegevoegd.

Heeft u een vraag over Leolux?

Wij staan u te woord!

Leolux Adartne 2
Leolux Adartne 06
Leolux Aurelio 03

Op maat gemaakt

Alle meubelen worden op bestelling gemaakt door de ervaren vakmensen van Leolux. Hierdoor kunt u uw designmeubelen afstemmen op uw eigen persoonlijke smaak en wensen. Hierbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van de beste materialen. Denk aan leer, stof, hout en hoogwaardige lakken. Naast de materialen worden ook de afmeting, opstelling, zithoogte, kleur en het comfort afgestemd op uw wensen. Dit alles zorgt ervoor dat u uw unieke meubelen op één lijn kan brengen met de rest van uw interieur.

Ontwerpers

De designers bij Leolux streven er steeds weer naar, dat ieder product voldoet aan alle criteria. Dit is waar ze erg hard voor werken. Het materiaal, de afmetingen, het comfort en de kleur: alle keuzes die in dit stadia worden gemaakt, zijn cruciaal voor de kwaliteit van het product. Bij Leolux zijn veel ontwerpers aan het werk. Deze mensen dragen allemaal hun steentje bij aan het ontwerpen van de producten: Jan Armgardt, Stephan Veit, Stefan Heiliger, Norbert Beck, Andreas Berlin, Jane Worthington, Gerard Vollenbrock, Frans Schrofer, Roy de Scheemaker, Hugo de Ruiter, Cuno Frommherz, Axel Enthoven, Braun & Maniatis, Patrick Belli, Christian Werner, Natalie Buijs en Arjan Moors.

 

Is Leolux ook iets voor uw interieur? Wij hebben een uitgebreide Leolux collectie in onze showroom. Kom de meubels van Leolux zelf ervaren in onze showroom, of neem contact op voor meer informatie.