Van Oort Interieurs

Minotti

Minotti is al jaren een familiebedrijf. Door de goede kwaliteit van de materialen, de vele details, het comfort en de betrouwbaarheid van de producten, is Minotti uitgegroeid tot een bedrijf met overtuigende en tijdloze meubelen.

Heeft u een vraag over Minotti?

Wij staan u graag te woord!

Italiaans vakmanschap

Minotti slaagt erin om traditie en technologie te combineren. Moderne state-of-the-art machines worden afgewisseld met handarbeid. De vakmensen zijn creatief, hebben ervaring en hebben passie voor het vak. Doordat materialen zorgvuldig worden uitgekozen ontgaat geen enkel detail de ontwerpers en vakmensen. Dit resulteert in designmeubels van hoge kwaliteit.

Minotti bellagio bijzettafel 02
Minotti cortina fauteuil 03
Minotti cesar (bijzet)tafel 02

Minotti filosofie

Bij Minotti streven ze naar een excellente kwaliteit van de producten. Ook streven ze naar een uniek design, gebaseerd op Italiaanse details. Dit heeft geresulteerd in succes. Ze zijn elke keer weer op zoek naar de perfecte balans tussen traditie en modern, tussen luxe, fashion en comfort. De meubels hebben een luxueuze uitstraling, maar zijn daarnaast ook tijdloos.

Minotti Stijl

De stijl van Minotti is heel onderscheidend en innovatief. Dit zorgt voor de perfecte mix tussen verschillende en kwalitatief wonen. De elegantie van de meubelen zie je terug in de ontwerpen en de showroom.

Kom de meubels van Minotti zelf ervaren in onze showroom.