Van Oort Interieurs

Now by Hülsta

Getalenteerde vakkrachten, frisse ideeën en vakkundigheid staan hoog in het vaandel bij Now by Hülsta. Ze staan erop dat alle meubelen lang mee moeten gaan. Daarom kiezen ze voor een tijdloos design met een goede kwaliteit en het gebruiken van duurzame producten. Now by Hülsta is het jonge merk van Hülsta, opgericht in 1994. De collectie bestaat uit kasten, eetkamermeubelen, banken, fauteuils en slaapkamermeubels.

now by hulsta eetkamer
now by hulsta
now by hulsta

Filosofie

Now by Hülsta wil je thuis laten voelen met de meubelen die ze produceren. Het is als een goede vriend, beminnelijk eigenzinnig en altijd trouw. Je kunt spannende elementen en accenten toevoegen of echte klassiekers creëren, de meubelen blijven altijd combineerbaar. Hoe je je toekomst vormgeeft, ligt helemaal in jouw handen.

Meeneem meubelen

Now by Hülsta produceerde de eerste collectie meeneem meubelen. Hiermee wordt bedoeld dat de meubelen opnieuw in te richten zijn, maar dat ze ook te verhuizen zijn. Het grootste deel van de meubelen zijn namelijk zonder gereedschap te monteren en ook uit te breiden. Door de eindeloze aanbouwwijze, kan dus ieder meubel uitgebreid worden naar eigen wens. Zo kan je blijven variëren.

Benieuwd wat de design meubelen van Now by Hülsta voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze showroom.