Van Oort Interieurs

Nya Nordiska

Nya Nordiska is een bedrijf dat is opgericht in 1964 en maakt raambekleding van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 120 werknemers. Allemaal hebben ze een passie voor design. Een gevoel voor innovatie. Geïnspireerd door vele verschillend werelden als fashion, kunst, film en theater. De ontwikkelingen in die werelden brengen ze bij Nya Nordiska terug in hun producten. Hierdoor wordt geproduceerd in eigentijdse stijlen.

Nya Nordiska sfeerfoto 03
Nya Nordiska sfeerfoto 06
Nya Nordiska sfeerfoto 07

Filosofie

Nya Nordiska staat voor het produceren van innovatieve producten met een uniek design. Ze bieden hiermee nieuwe perspectieven in interieurdesign. Bij het produceren van de innovatieve en unieke producten, staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ook moeten alle producten praktisch zijn. Ze gaan bij Nya Nordiska net zolang door, tot zowel die kwaliteit als de praktische toepasbaarheid perfect tot uiting komen. De hoge kwaliteit geldt hierbij niet alleen voor de producten; ook een optimale klantenservice staat bij Nya Nordiska hoog in het vaandel.

Benieuwd wat design raambekleding voor uw interieur kan betekenen? Bezoek dan onze showroom, of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.