Van Oort Interieurs

Piure

Piure is een Duits bedrijf, dat in 2006 is opgericht door Simone Spang en Ludger Köhler in München. Ludger heeft als jarenlange bedrijfsleider van een interieurzaak veel kennis over het bedrijfsleven. Simone is la jarenlang creatief directeur en grafisch designer in de designwereld. Samen zorgen ze voor een Duitse collectie die wordt gekenmerkt door de lange levensduur, hoge kwaliteit en Italiaans design.

cmyk_piureimage_line-schrank_2011_01
cmyk_piureimage_puro_2012_02
cmyk_piureimage_nex-box_2012_13

Filosofie

Als het aankomt op het produceren van meubelen, dan zijn een aantal vragen voor Piure ontzettend van belang. Zo vragen ze zich altijd af of ze met hun meubels een grote mogelijkheid aan combinaties en functies bieden. Of de meubels altijd voorzien zijn van de modernste technieken en methoden. Of de materialen altijd van hoogste kwaliteit zijn. En of het design zowel subtiel als goed afgewerkt is. Met al deze vragen wordt rekening gehouden tijdens het productieproces.

Made in Germany

Piure is gespecialiseerd in kasten. Wandkasten, ladekasten, grote kasten, kleine kasten, maar allemaal geproduceerd in Duitsland. Het produceren in Duitsland staat voor hightech processen en een hoge kwaliteit. Zelfs alle gebruikte materialen komen uit Duitsland.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kasten van Piure? Kom dan nu langs in onze showroom of neem contact met ons op!