Van Oort Interieurs

Rolf Benz

Rolf Benz is een Duits designmerk dat al vanaf 1964 vele banken, fauteuils, tapijten, stoelen en eettafels heeft geproduceerd. Het Duitse designmerk stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten die ze leveren. Echter, ook met de esthetische eisen wordt wel degelijk rekening gehouden. Schoonheid, eenvoud en elegantie zijn kenmerkend voor het merk.

Wilt u een brochure aanvragen?

Laat het ons weten!

rolf benz sfeerfoto 4
rolf benz sfeerfoto 3
rolf bens sfeerfoto 2

Op maat gemaakt

De collectie van Rolf Benz biedt een ruime keuze uit verschillende stijlen. Zo kunt u op zoek naar meubelen die passen bij uw eigen behoeften en ideeën. De vele modellen uit de collectie zijn ook aan te passen aan uw eigen lichamelijke en persoonlijke wensen. Zo zijn vele banken bijvoorbeeld aan te passen wat betreft afmeting, zitdiepte, breedte en hardheid van de kussens. U creëert op deze manier dus niet alleen een bank die eruit ziet zoals u wenst, maar ook een bank waarin u lekker zit. Er is daarnaast bij Rolf Benz ook nog eens keuze tussen 300 stof- en leersoorten, diverse armleuningen en aanbouwelementen.

Comfort

Bij Rolf Benz is comfort een van de kernbegrippen. Doordat de design meubels volledig kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant, creëert Rolf Benz een optimaal zitcomfort voor iedereen. Ook getuigen de meubelen van een goede kennis van vakmanschap. Dit alles bij elkaar levert unieke, elegante en smaakvolle meubelen met een uitstekend zitcomfort.

Kom de meubels van Rolf Benz zelf ervaren in onze showroom.