Van Oort Interieurs

Seuren

Seuren tafels is in 1996 opgericht door Michel Seuren. Michel ontwerpt vanuit een basisgedachte dat alles kan, alles mogelijk is. Hij haalt zijn inspiratie uit de wereld om hem heen, en dat is terug te zien in de tafels. Deze ontwikkelden door de jaren heen namelijk met hem mee. Een robuustere of juist een zachtere vorm? Alles was mogelijk. Hierdoor ontstond een collectie aan tafels die past bij verschillende mensen met verschillende stijlen en levenswijzen.

Vrijheid

Bij Seuren tafels gaan ze uit van vrijheid. Mensen moeten zich vrij kunnen voelen aan hun eigen tafel. Daar zit je tenslotte met familie, vrienden en geliefden. Je eet er en voert gesprekken. Men moet zich goed voelen in hun eigen huis. Dit is wat ze bij Seuren tafels dan ook willen bereiken. Seuren tafels biedt daarom mooie en gewaagde ontwerpen. Ze geven u de vrijheid om te kiezen. Voor de tafel die bij uw leven past.

Vakwerk

De tafels die worden geproduceerd, worden altijd gemaakt in eigen werkplaats. In deze werkplaats werken vakkundige meubelmakers met een passie voor het vak. Ze maken de tafels naar wens van de klant. Dit levert unieke tafel op, met zorg gemaakt.

Heeft u vragen over Seuren tafels? Onze adviseurs staan klaar om u verder te helpen.