Notice: Undefined index: mobile_body_enabled in /home/2160726432/web/wp-content/plugins/header-footer/plugin.php on line 68
Sunway | Design raambekleding | Van Oort Interieurs
Van Oort Interieurs

Sunway

Sunway (benelux) B.V. is ontstaan uit jaloezieënfabriek Spijkenisse die in 1961 is opgericht. Als sinds 1981 is Sunway een zelfstandig onderdeel van het wereldwijd opererende Hunter Douglas. De collectie van Sunway bestaat uit raambekleding waarbij de perfecte combinatie wordt gezocht tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de raambekleding functioneel en houdt het dus zonlicht tegen. Aan de andere kant is de raamdecoratie van Sunway ook bepalend voor de sfeer in het interieur.

Kindveiligheid

Kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Dat betekent dat vele huishoudelijke producten en zaken in uw huis, zoals raambekleding, opeens een potentieel gevaar zouden kunnen zijn. De kindveiligheid staat bij Sunway daarom voorop. Er wordt telkens weer geprobeerd de producten die ze produceren veiliger te maken. Dit voor met name kleuters en jonge kinderen. Sunway raamdecoratie voldoet hierdoor altijd aan de minimum vereisten, zoals voorgeschreven door de Europese Norm EN 13120. Zo levert Sunway bijvoorbeeld bedieningen die koord- en kettingloos zijn, en daarmee kindvriendelijk.

Functionaliteit en esthetiek

Vroeger werd raamdecoratie alleen maar gebruikt om de zon buiten te houden. Daar is vandaag de dag veel verandering in gekomen. Nu kan raamdecoratie er bijvoorbeeld ook voor dienen om warmte effectief te weren. Ook geeft de juiste raamdecoratie een goede sfeer in huis. Er is momenteel dan ook ontzettend veel keuze in verschillende soorten raamdecoratie. Dit komt onder andere door de vele verschillende materialen die in hedendaagse raamdecoratie worden gebruikt: aluminium, hout, textiel en papier. De toepassing van die diverse soorten materialen in combinatie met de moderne productietechnieken, zorgen voor een hoge functionaliteit van raamdecoratie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van raambekleding van Sunway? U kunt met al uw vragen terecht bij onze adviseurs.