Van Oort Interieurs

Topform

Topform is een Nederlands meubelmerk waarbij ze kiezen voor kwaliteit. Topform is ruim 60 jaar geleden opgericht door een groep ondernemers met passie en liefde voor het vak. Door de jaren heen hebben die passie en liefde geresulteerd in een unieke en veelzijdige collectie aan zitbanken, stoelen, tafels en kasten.

sfeerfoto 4
Topform
Topform

Made for you

Iedereen is anders. Dat is waar ze bij Topform dan ook rekening mee houden. Iedereen heeft een andere smaak en houdt van een andere manier van zitten. De banken van Topform worden per stuk gemaakt en hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en smaak. U kunt zelf uw banken samenstellen en het comfort, het materiaal en de kleur bepalen. Dit wordt bij Topform gedaan in 5 stappen:
1. Zitcomfort. Er zijn twee soorten zitcomfort bij Topform. U kunt deze beide testen en bepalen welke het beste bij u past.
2. Samenstelling en afmeting. U heeft keuze uit verschillende samenstellingen en afmetingen van u bank. U kunt kiezen voor een eenvoudige en simpele 2-zits bank, maar u kunt ook kiezen voor een wat grotere en uitgebreide hoekbank.
3. Zitdiepte en hoogte. Iedereen heeft een andere manier van zitten. Houdt u van een diepe of iets minder diepe zit? Een hoge of een lage rug? Hierin zijn verschillende keuzes te maken.
4. Poten en armleuningen. Ook deze twee elementen van een bank kunt u aanpassen aan uw eigen smaak en interieur. Hierbij is er keuze uit 6 verschillende soorten poten en 5 verschillende soorten armleuningen.
5. Stof, leer en kleur. De materialen en kleuren die u kiest, zijn erg bepalend voor de look en de sfeer van een bank. U heeft daarom keuze uit veel kleuren, stoffen en leerkwaliteiten.

Kwaliteit en detail

Bij Topform kunt u uw eigen unieke meubelen samenstellen. Maar of u nu kiest voor een eenvoudige hoekbank, of voor een 2-zits; een hoge kwaliteit zal altijd verzekerd zijn. Er wordt bij Topform namelijk gebruik gemaakt van de beste materialen. Ook detail staat hierbij voorop. Door zoveel mogelijk op detail te letten, wordt op zoek gegaan naar de nuance die een meubelstuk net wat extra’s meegeeft.

Kom de meubels van Topform zelf ervaren in onze showroom. 

Of bekijk onze collectie op de website van Topform! (opent een nieuw venster)