Van Oort Interieurs

Trones

Trones is een merk dat blijft innoveren. Bij Trones willen ze diverse werelden samen laten komen in hun meubelen. Zo zit er in de collectie voor iedereen wat bij naar zijn of haar smaak en wensen. Een goede vormgeving, geproduceerd met betrouwbare techniek en dus ideaal om een goed zitcomfort te bereiken. Bij Trones zitten ze nooit stil en zijn ze altijd op zoek naar optimale vormen op gebied van comfort, leven en genieten.

trones no fourteen 01
trones no four 01
trones no eight 01

Op maat gemaakt

Bij Trones kunt u in een aantal stappen, eenvoudig zelf uw eigen meubelen samenstellen. Naar welk model bent u op zoek? En hoe groot moet het meubel zijn? Dit zijn vragen waar u zelf uw antwoord op kunt geven. Ook de materialen, bekleding en het onderstel kunt u zelf bepalen.

Ontwerpers

Vier verschillende ontwerpers, met ieder een eigen inbreng en specialiteit. Op deze manier vatten ze het beste uit verschillende werelden in één meubellijn. Maak kennis met het team van Trones:
• Stefan Heiliger heeft een kritische kijk op het ontwerpen van meubels en de voorwaarden waaraan deze moeten voldoen.
• Gijs Papavoine kenmerkt zijn ontwerpen door hoekige en ronde lijnen en de multifunctionaliteit.
• Frans Schrofer ontwerpt meubels die praktisch, comfortabel en esthetisch zijn.
• Hugo de Ruiter vindt dat meubelen goed bij je moeten passen en dat ze goed moeten zitten. Zijn meubelen zijn dynamisch in vorm en gebruik.

Ervaar het comfort Trones zelf in onze showroom.