Van Oort Interieurs

Van Besouw

Van Besouw bestaat al sinds 1839. Het is opgericht als producent van juten zakken, maar is uitgegroeid tot producent en leverancier van eigentijds tapijt. Bij Van Besouw wordt ambacht gecombineerd met eigentijdse techniek. Eigen vindingen maken esthetische hoogstandjes mogelijk. De juiste vloerbekleding kan veel toevoegen voor uw interieur. Tapijt of karpetten geven elke ruimte het juiste karakter. Tapijt is beeldbepalend voor een ruimte. Van Besouw past kleur- en structuurniveau aan om het juiste karakter te creëren voor elk interieur. Een Van Bouw staat bekend om het innovatieve lusjestapijt. De tapijten en karpetten Van Besouw worden op dit moment volgens drie unieke processen ontwikkelt: breien, weven en tuften.

 

Maatwerkmogelijkheden

Van Besouw biedt verschillende maatwerkmogelijkheden. Denk hierbij aan speciale kleuren of maten. Er worden maatwerkkarpetten aangeboden waarbij je kan kiezen tussen subtiele randafwerkingen of juist aanwezige bandering.

Van Besouw
Van Besouw tapijt
Van Besouw tapijt

Waarden van Besouw

Alle karpetten van Besouw zijn anders en uniek. Echter, ieder product voldoet wel altijd aan een aantal kernwaarden:
1. Het verrassende aspect staat centraal
2. Eigenzinnigheid
3. Trendsettend
4. Milieubewust

 

Benieuwd naar wat design vloerbekleding van Besouw voor uw huis kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Oort Interieurs.