Van Oort Interieurs

Van Rossum

Respect voor natuur en milieu staan bij Van Rossum Meubelen al jaren hoog in het vaandel. Volgens het familiebedrijf is dat een vereiste om kwaliteitsproducten te maken.

Wilt u een brochure aanvragen?

Laat het ons weten!

Van Rossum2
Greep-cabinet-01
Beam-coffee-table1

KOPS HOUTEN BLADEN

In de van Rossum collectie vindt u tafels en dressoirs met kops houten bladen. De tafelbladen bijvoorbeeld zijn zes centimeter dik en samengesteld uit vierkanten van zeven bij zeven centimeter. Het toepassen van traditioneel vakmanschap en het respecteren van de natuurlijke krachten van het hout zorgen ervoor dat van Rossum deze bijzondere meubelen kan maken. Dankzij de jarenlange ervaring beheersen zij deze ‘Kunst’ en kunnen zij met trots zeggen dat ze hier uniek in zijn.

MAATWERK VAN VAN ROSSUM

De collectie bestaat uit verschillende standaardmodellen, op basis waarvan individueel maatwerk mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een tafel of kast met specifieke afmetingen of in een bepaalde kleur? Van Rossum komt u graag tegemoet. Maatwerk geeft een extra dimensie aan het toch al unieke karakter van deze meubelen. Geen eikenboom is immers hetzelfde en dit ziet u terug in de kleur en structuur van het hout. Samen met deze natuurlijk bepaalde tekening van nerven en noesten zorgt het handwerk ervoor dat er geen twee identieke meubelen de fabriek verlaten.

Kom de meubels van Van Rossum zelf ervaren in onze showroom.