Van Oort Interieurs

Ztahl

Ztahl is een producent van design meubels. Ze bedenken alles in eigen huis. Ztahl wordt gemaakt door Dijkos, een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de metaalbewerking. De kennis en ervaringen die ze hebben, zetten ze nu om in het maken van designmeubels. Bij Ztahl begonnen ze met het produceren van bijzondere en grote lampen, nu bestaat de collectie uit verlichting, outdoor en tafels.

Eigenzinnig design met hoge kwaliteit

Bij Ztahl produceren ze producten waar ze voor de volle 100% achter staan. Ze maken dus producten zoals zij dat willen. Ze doen inspiratie op, en zetten deze inspiratie om naar staal. Deze producten van staal hebben altijd een hoge kwaliteit en staan als een huis.

Staal

Er is al een aantal keren benoemd, dat ze bij Ztahl veel werken met staal. Er wordt gebruik gemaakt van roestvrij staal omdat dit sterk en onderhoudsvrij is. Verder behoudt het de kwaliteit die ze bij Ztahl waarborgen. In sommige gevallen zal het staal worden gecombineerd met andere materialen zoals hout. Echter, alle producten zullen met de hand worden gemaakt. Van ontwerpen en lassen, tot het perfectioneren van de producten. Ztahl is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product.

Bent u benieuwd wat verlichting van Ztahl voor uw interieur kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Oort Interieurs.