Van Oort Interieurs stopt ermee

Beste,

Nog 1 x geopend, 5 en 6 Oktober End of Sale. Extra 25% Korting op de afgeprijsde prijzen.

Huisvestingsvraagstuk onopgelost

U heeft het ongetwijfeld gehoord of gelezen: het pand aan de Vijverlaan, waarin wij sinds 1994 gevestigd zijn, is verkocht aan Aldi. Dit nadat wij in 2017 de huur hebben opgezegd. Een jaar lang hebben wij gezocht naar een nieuwe locatie met minder oppervlakte, maar helaas zonder resultaat. Beschikbare locaties zijn niet geschikt, voldoen niet aan de eisen, of de investering om er een mooie Van Oort-winkel van te maken is simpelweg te hoog. Van Oort Interieurs en Uden zijn zo met elkaar verweven dat een vestiging buiten Uden geen optie is. Ook omdat de exclusiviteit van bepaalde merken daarmee in het geding komt. Natuurlijk spelen ook de ontwikkelingen in de retail mee. De online verkopen groeien nog steeds, en stevig investeren in een fysieke winkel ligt daardoor minder voor de hand. Na veel wikken en wegen hebben wij daarom besloten om te stoppen.

Wat dit voor u betekent

Heeft u nog een order lopen bij ons? Dan ontvangt u de bestelde artikelen gewoon volgens afspraak. Dit geldt ook als de levering na 1 oktober plaatsvindt. Wij beschikken namelijk ook nog over een extern magazijn. Uw bestelling komt dus nooit in gevaar. Tot 1 oktober helpen wij u bovendien graag met eventuele garantie- of servicekwesties. Daarna kunt u hiervoor terecht bij andere interieurzaken die dealer zijn van het betreffende merk.

Knock-out sale

Onze winkel is nog 1 x geopend op 5 en 6 Oktober. Tot en met die dag loopt ook de Knock-out sale door met 25% extra korting op onze Rode Prijzen ( afgeprijsde prijs ). De volledige collectie en inventaris worden te koop aangeboden tegen scherpe prijzen. Heeft u nog interieurwensen? Kom dan zeker even langs; we hebben prachtige items staan die u voor een aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen.

Bedankt voor uw vertrouwen

106 jaar Van Oort Interieurs is niet niks. Afscheid nemen doen we met pijn in het hart, maar gelukkig ook met veel mooie herinneringen. Het doet ons goed dat wij veel fraaie inrichtingen hebben mogen realiseren, waarvan u hopelijk nog heel lang plezier heeft. Wij bedanken u ontzettend voor uw vertrouwen in Van Oort Interieurs en wensen u alle goeds in de toekomst.

Heeft u nog vragen over deze mail? Of wilt u reageren? Wij ontvangen uw berichten bij voorkeur per mail, op info@vanoortinterieurs.nl. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk een reactie geven.

Met vriendelijke groet,

Joost van Oort, directeur