Speciale ‘Oud en Nieuw’-actie

Speciale ‘Oud en Nieuw’ actie tot 21 januari 2018

Wij vieren nog even ‘Oud en Nieuw’

Wij blijven ook na 1 januari nog even ‘Oud en Nieuw’ vieren. Want koopt u tussen 1 en 21 januari een nieuw meubel bij Van Oort, dan komt Gewoon Goed de oude meubels gratis bij u thuis ophalen. Zeiden we gratis? Nee, u krijgt zelfs een leuke premie per zitplaats als u uw oude meubels bij ons voor nieuwe komt ‘omruilen’.

Tweede kans

Mooi concept toch? U blij met nieuw, wij met oud. Waarom wij dit doen? Wij zijn fan van zogenaamde ’ tweede kansen’. Een tweede kans voor uw oude meubels maar ook een tweede kans voor mensen die niet zo gemakkelijk aan een baan komen. Hoe? Zij zijn in het participatiecentrum van Gewoon Goed van harte welkom om (weer) mee te kunnen doen aan de arbeidsmarkt. Door workshops, een winkel, een keuken en een werkplaats willen wij hen een duurzame en passende dagbesteding en arbeidsmogelijkheden bieden.

Mooi begin van 2018

Dus, wanneer u bij Van Oort uw nieuwe meubels koopt en Gewoon Goed uw oude ophaalt, gaan de medewerkers van Gewoon Goed enthousiast aan de slag met demonteren, zagen, schuren en lakken en zijn uw oude meubels helemaal klaar voor hun tweede kans. Als dit geen goed begin van het nieuwe jaar is! Lees hieronder verder voor de actievoorwaarden.

Gewoon Goed

Participatiecentrum Gewoon Goed is een initiatief van Stichting Extra. Stichting Extra biedt een laagdrempelige en vriendelijke inloop voor kwetsbare mensen door middel van participatiecentrum Gewoon-Goed. Een plaats waar mensen met een afstand tot de maatschappij en/of arbeidsmarkt weer mee kunnen doen! Door middel van workshops, een winkel, keuken en een werkplaats biedt Gewoon Goed duurzame en passende dagbesteding en arbeidsmogelijkheden aan haar deelnemers.

Van Oort interieurs

Joost van Oort zet zich als meubelvakman graag maatschappelijk in en wil met de samenwerking met Gewoon Goed dat de deelnemers aan trajecten bij het participatiecentrum een kans krijgen om een vak te leren. Van recycle naar sociale participatie, een mooie actie.

Actievoorwaarden Oud en Nieuw

  • Deze campagne van loopt van 1 januari tot en met 21 januari 2018
  • Bij aankoop van uw nieuwe meubels wordt in overleg alles ingenomen
  • Uw premie wordt in gezamenlijk overleg met de verkoper bepaald
  • De premie kan nooit hoger zijn dan 10% van de aanschafwaarde van uw nieuwe meubels
  • Bij bezorging van uw nieuwe meubels wordt het oude meubel door Gewoon Goed meegenomen voor een restyling
  • Deze campagne kan niet worden gecombineerd met andere acties in dezelfde periode