Notice: Undefined index: mobile_body_enabled in /home/2160726432/web/wp-content/plugins/header-footer/plugin.php on line 68
Over Van Oort Interieurs | Design meubelen | Woonwinkel
Van Oort Interieurs
2-hr-van-oort-8-van-11

De interieurarchitecten van Van Oort Interieurs zijn echte designliefhebbers. Ons interieuradvies wordt afgestemd op uw woonwensen. In onze woonwinkel in Uden bieden wij de grootste collectie designmeubelen van Brabant aan. Op 5.000 m2 vindt u een uitgebreide designcollectie bestaande uit woonmeubelen, woontextiel, vloeren, verlichting, luxe bedden en accessoires.

Interieurarchitecten

Naast onze eigen interieurarchitecten werken wij ook veelvuldig samen met zelfstandige architecten. Wij faciliteren interieurstylistes en bieden de ruimte om gebruik te maken van onze vakkennis en onze gerenommeerde design collectie.

 

Persoonlijk contact

In onze bijzondere woonwinkel bieden wij een prachtige collectie aan en zijn wij altijd op zoek naar nieuwe trends om u steeds opnieuw te inspireren. Persoonlijk contact is ons DNA. Onze vakmensen zijn ervaren en creatief om uw wensen te vertalen in een interieur waarin u zich thuis voelt.
In Uden werken wij met een enthousiast team van 16 personen in een markant gebouw. Vanuit Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch zijn wij goed bereikbaar en hebben wij voldoende gratis parkeergelegenheid om u te ontvangen. En hier creëren wij uw droominterieur.